Hedendaagse Heiligen

Wat is de Alpha Cursus

Alpha is bestaat uit enkele interactieve bijeenkomsten waarin je gedurende 11 weken open kunt praten over de basis van het christelijk geloof. Elke keer zal er een ander onderwerp behandeld worden. Het is gratis, gezellig en zonder gedoe.

Wat te verwachten

Een typische Alpha

Alpha wordt gegeven in cafe’s, kerken, buurthuizen, musea, scholen en huizen. Geen Alpha is gelijk maar hebben allemaal dezelfde drie overeenkomsten: Eten, leren en praten.

Als eerst gaan we

Eten

We doen het vaak met familie en vrienden, samen eten. Het is leuk en gezellig. Het is niet anders bij Alpha. We beginnen met eten, want het is een geweldige manier om elkaar op een ontspannen en leuke manier te leren kennen.

Daarna de

Inleiding

Na het eten luister je elke week naar een andere boeiende inleiding over onderwerpen van het christelijk geloof, zoals, is er meer, wie is Jezus, wat is bidden en hoe kan ik geloven?

Gevolgd door

Napraten

Misschien wel het meest belangrijke van Alpha. In kleine groepjes praat je door en is er de gelegenheid om je gedachten en ideeën te delen

Vind een Alpha in jouw buurt

De vier Hedendaagse Heiligen kerken bieden verschillende Alpha cursussen aan. Zo is er de Alpha Cursus voor volwassenen, jeugd, senioren en huwelijken.

De Ark Langedijk start in oktober 2018 weer met de Alpha cursus. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van De Ark Langedijk: www.dearklangedijk.nl

Wil je ook Alpha Cursus doen of meer informatie ontvangen? Vul onderstaand contact formulier in en wij laten je weten wanneer een Alpha Cursus bij jou in de buurt van start gaat.